Heatscope Vision

Heatscope Vision terrasverwarming

Heatscope Vision terrasverwarming zijn geschikt voor half open ruimtes. Een infrarood heater met een duidelijk gereduceerde lichtopbrengst in het infrarood middengolf bereik. Geschikt voor geavanceerd prive en commercieel gebruik in overdekte, windbeschermde buitens, zoals half open patio's en loggia's. Aanbevolend installatie hoogte 1,8 tot 2,5 meter.

Heatscope Vision terrasverwaring in twee kleur uitvoeringen

De Vision heaters van Heatscope zijn in white (wit) en black titan (zwart) verkrijgbaar. De afwerking is met een keramisch glasplaat van Schott, zeer hoogwaardige kwaliteit. 

Heatscope Vision in 3 sterkten leverbaar

De Heatscope Vision terrasheaters zijn leverbaar in 1600 watt, 2200 watt en met een vermogen van 3200 watt. De Vision heaters kunnen in verschillende standen worden geschakeld, wat afhankelijk is van de uitvoering, basic of plus versie. 

 

 

Vision de luxe verwarming van Heatscope

HEATSCOPE® terrasverwarmingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De Vision is het topmodel uit de collectie. De specificaties laten zijn dat de Vision terrasverwarmingen van Heatscope uitstekende prestaties bieden. De Vision heeft een unieke uitstraling, waarbij de combinatie van design, warmte en een klein beetje licht de unieke uitstraling van de Vision laten zien.

Wilt u een Heatscope Vision terrasverwarming bestellen, dan kunt u kiezen uit alleen leveren of met complete installatie door een erkende specialist.

Heatscope 1600 watt

Heatscope 2200 watt

Heatscope 3200 watt